Onze werkwijze

INTAKE GESPREK

Tijdens een kennismaking kunt u uw interieur- of verbouwwensen bespreken. Er wordt gekeken naar uw stijlvoorkeuren en er kan een globale prijsindicatie gemaakt worden. Interesse? Contact ons!

NA AKKOORD OP DE BEGROTING REALISEREN WE HET PROJECT

We hebben een begroting uitgebracht en we zijn het eens geworden. Hartstikke leuk! Nu kunnen we aan de slag. Onze vakmensen weten op basis van ons gesprek, de begroting en eventueel een uitgewerkt ontwerp, precies wat er moet gebeuren.

NA AKKOORD STARTEN WE MET ONDERHOUD OF RENOVATIE

Alleen behoefte aan het renoveren van (een onderdeel van) uw woning of kantoor? Ook voor kleinschaligere werkzaamheden kunt u bij Sigma Onderhoud terecht.

OF HEEFT U TOCH EERST EEN ONTWERP NODIG?

Wellicht heeft u een idee maar moet dat eerst uitgewerkt worden in een ontwerp, dat kan ook. Onze architect is prima in staat om uw wensen om te zetten in een mooie uitgewerkte tekening. Eventueel maken we eerst verschillende conceptontwerpen. Op basis van uw wensen en stijlvoorkeuren ontstaat er een persoonlijk en op maat gemaakt plan.

Als we ontwerpen werken we als volgt.

WE STARTEN MET EEN CONCEPT ONTWERP

In het conceptontwerp wordt er gekeken naar indeling, routing, gebruik, materiaal en kleur. Vaak worden er meerdere concepten gemaakt.

VERVOLGENS MAKEN WE EEN VOORLOPIG ONTWERP

Op basis van uw wensen en feedback zullen er revisies volgen, waarbij deze wordt aangevuld met een verlichtingsplan.

DEFINITIEF ONTWERP

In samenwerking met u komen we tot een goed ontwerp. Nadat het ontwerp is goedgekeurd, spreken we van een definitief ontwerp.